VIND DE JUISTE WEG NAAR DE CLOUD

Je wilt naar de Cloud. Mooi! Maar nu? Hoe kom je naar de Cloud? Er zijn verschillende routes die je kunt nemen. Maar hoe zien die Cloud-routes eruit? En vooral belangrijk, wat is het verschil? En hoe weet je welke Cloud-route de juiste is voor jouw organisatie?

Tijdens deze Cloud Expert Class vertellen Larik-Jan Verschuren van Fundaments en Paul Bootsma van Dell Technologies je alles over de verschillende soorten Clouds en routes.

image-08
OVER DE SPREKER

LARIK-JAN VERSCHUREN
CTO- FUNDAMENTS

Sinds 2003 is Larik-Jan betrokken bij Fundaments (en Oxilion). Vanuit een passie voor technologie en cloud zoekt hij constant naar oplossingen waarmee het verschil gemaakt kan worden: in prestaties, in gemak, maar vooral robuustheid en efficiëntie. Met bijna twintig jaar ervaring helpt hij graag om de juiste strategie te bepalen voor iedere Cloud-reis!

Paul Bootsma
OVER DE SPREKER

PAUL BOOTSMA 
SR. CONSULTANT - DELL TECHNOLOGIES

Paul is een Senior Datacenter Consultant met veel ervaring in alle aspecten van grote datacenter-infrastructuur implementaties voor wereldwijde systeemintegrators, Managed Service Providers en hosting industrie.  Hij is een hybride Cloud-specialist (en evangelist) die zich richt op het selecteren van de juiste geautomatiseerde IT-leveringsmodellen ('Clouds') voor het plaatsen van workloads. 

Zijn motto:  Er is geen 'one size fits all'.

WAT JE LEERT TIJDENS DEZE CLOUD EXPERT CLASS

Tijdens deze Cloud Expert Class komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  • Waarom is er zo'n Cloud-migratie gaande en wat zijn hierbij de uitdagingen? 
  • Wat beteken de verschillende Cloud-definities: Private Cloud, Public Cloud, Hybrid Cloud en Multi Cloud?
  • Wat zijn de verschillende Cloud-routes?
  • Tot slot sluiten Larik-Jan en Paul af met het benoemen van concrete cases.

WILT U DE VOLLEDIGE CLOUD EXPERT CLASS BEKIJKEN? VUL DAN HET FORMULIER IN.