Altijd aan en toegankelijk met disaster recovery

Als ICT-dienstverlener is het noodzakelijk om altijd aan en toegankelijk te zijn voor uw klanten. Bent u niet aan en toegankelijk door bijvoorbeeld calamiteiten als uitval van stroom, ransomware of een menselijke fout? Dan kan de productie stil komen te liggen, kan data verloren gaan en kan de algehele bedrijfscontinuïteit in gevaar komen. Gelukkig zijn er oplossingen om dit te voorkomen zodat u uw klanten kunt garanderen dat ze altijd aan en toegankelijk zijn.

In dit whitepaper duiken we in Disaster Recovery, één van de belangrijkste onderdelen van het altijd aan en toegankelijk zijn, en nemen we een kijkje in de praktijk bij ICT-dienstverlener GOsensit uit Kampen. Dit whitepaper is zowel voor professionals die aan het begin van de professionalisering van hun Cloud staan als organisaties die hun Cloud-platform naar the next level willen brengen.

1. Wat is Disaster Recovery?

Het woord zegt het al: met Disaster Recovery kunt u de werkzaamheden binnen uw organisatie snel weer hervatten na een calamiteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stroomuitval, een aanval met ransomware, maar ook aan natuurrampen zoals een overstroming of brand. Onlangs waren miljoenen websites een tijd lang uit de lucht door een brand in een Frans datacenter. Deze schade had enorm beperkt kunnen worden door middel van Disaster Recovery. Disaster Recovery is een must voor elke ondernemer. Of het nu gaat om een multinational of de spreekwoordelijke fietsenmaker op de hoek met een kleine webshop. Disaster Recovery helpt iedereen een potentiële ramp te voorkomen en zorgt daarmee dat u altijd aan en toegankelijk bent.

Download de whitepaper om verder te lezen! 

DOWNLOAD DE WHITEPAPER