Future-proof dankzij security as a service van fundaments

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de rol van Cloud wordt groter en groter. Mede door de pandemie die de wereld nu al bijna twee jaar in zijn greep houdt, heeft de digitalisering een flinke sprong gemaakt en deze ware vuurdoop met redelijk succes doorstaan. Werkplekken zijn een stuk digitaler geworden, allerlei applicaties en diensten kunnen altijd en overal worden opgeroepen. Maar, dit is niet zonder gevaar. Juist door het overal online kunnen benaderen, worden de aanvalsvectoren ook groter. Het beschermen van data is meer dan ooit een hot topic, maar de grote vraag is hier: hoe?

Met Security as a Service van Fundaments: een security-strategie die bestaat uit meerdere maatregelen. In dit whitepaper worden alle maatregelen met bijbehorende oplossingen behandeld.

1. HET NIST CYBERSECURITY FRAMEWORK

Security is een cruciaal element van de Cloud en Fundaments wil maximale veiligheid hiervan kunnen bieden. Deze maximale veiligheid is dan ook niet te bieden met slechts één security-maatregel, maar door middel van een set van maatregelen. Deze set van maatregelen is ingericht op basis van het NIST Cybersecurity Framework. Hierin zijn vijf functies te onderscheiden, namelijk: identify, protect, detect, respond en recover. In de volgende hoofdstukken wordt uitgebreider ingegaan op alle functies uit het framework.

Download het whitepaper om verder te lezen! 

DOWNLOAD DE WHITEPAPER